Elektronski diabetični karton - za lažje obvladovanje vašega diabetesa

Elektronski diabetični karton - za lažje obvladovanje vašega diabetesa

V človeški naravi je, da tudi kaj pozabimo, kar nam lahko škoduje. Ljudi s sladkorno boleznijo, ki obiskujejo diabetološke ambulante, večinoma poznamo zdravniki osebno. A kadar se vodenje bolezni zaplete, ni dovolj približno poznanstvo: če si želimo pomagati in pravilno svetovati, moramo vedeti za dosedanje in sedanje stanje človeka s to boleznijo – sicer lahko svetujemo narobe.

Podatki na EDK vam bodo v prvi vrsti olajšali komuniciranje z vašimi zdravniki ali na spletu, kjer zdravniki na forumih odgovarjajo na vprašanja. Podatke si lahko bodisi natisnete ali pa jih posredujete svojemu zdravniku, če uporablja take tehnološke rešitve. EDK lahko uporabljate tudi kot dnevnik stanja vašega diabetesa. Vaš EDK bo v prihodnosti deležen tudi nadgradnje, o čemer vas bomo obvestili.
Kot imetnik EDK ste deležni tudi določenih ugodnostih pri storitvah za diabetike, seznam najdete na tej povezavi.

Podatki so strogo interne narave in jih nihče od nas brez privolitve uporabnika ne sme posredovati nikamor*. Uporabnik, sladkorni bolnik, pa sam skrbi, da mesečno pregleda in obnovi podatke, v kolikor so se spremenili.

Za dobro delo potrebujemo vedeti:

Ob uporabi teh podatkov z Vašim dovoljenjem lahko učinkovito in takoj svetujemo in se dogovorimo za vse nadaljnje stike glede na bolezensko stanje – kontakt vzdržujemo do stabilizacije / normalizacije stanja.

Damjan Justinek dr.med.

*Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZOVO).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.